Over ons

 


Enjoy-sound&light hoe zijn wij  ontstaan? 

Deze vraag wordt ons vaker gesteld.
Leo Cornelissen stond aan de basis van Enjoy Sound & Light. Hieronder zijn verhaal.

“Het begon allemaal toen ik nog maar net 12 jaar oud was. Ik maakte kennis met een idool van mij. Door hem ben ik door gegaan met mijn passie en hart voor licht en geluid techniek. Ons bedrijfje is ontstaan op zijn manier van entertainment, alleen hebben wij er wat meer vermaak en entertainment aan toegevoegd.  Met door de jaren hier en daar wat leuke en gezellige feesten voor familie en vrienden gemaakt te hebben, kwam ik op het punt om mijn hobby professioneler te maken. 

Deze stap kon ik echter niet alleen maken. Na een feestje waar mijn kameraad moest draaien heb ik hem gevraagd of wij nu niet eens wat meer gingen doen dan alleen maar voor bekenden. laten wij nou eens onze entertainment aan onbekenden aanbieden. Zo gezegd zo gedaan, Enjoy-Sound&Light werd geboren. Een groot deel van ons spaargeld bij elkaar gelegd om professionele apparatuur aan te schaffen.

Om bijvoorbeeld van uw bruiloft echt een dag te maken om nooit meer van uw leven te vergeten.

Tot op heden werken wij met heel veel plezier samen. Jeffrey Ditzel en ik (Leo Cornelissen). En wij kijken graag uit naar wat de toekomst op onze pad brengt.”   

 

 

 Werkzaamheden. 

De werkzaamheden op het gebied van licht en geluid techniek zijn heel breed. Wij hebben u veel te bieden. Of het nu gaat om monumenten uit te lichten met mooie verschillende kleuren, of het aanbieden van geluid techniek tijdens een voetbal wedstrijd in uw dorp. Bij Enjoy-Sound&Light is alles mogelijk. Wij proberen altijd uw wensen te vervullen.

Hier onder een overzicht van wat wij bieden. Mist u iets, laat het ons graag weten.

-       Drive in show Enjoy. 

Wij voorzien uw feestje van muziek en vermaken uw gasten graag. U kunt uit verschillende thema’s kiezen.

70’s, 80’s, 90’s, 00’s party, bruiloft, jubileum feest, bedrijfsfeest, carnaval, foute party, kermis, Kerst borrels, en nog veel meer is mogelijk…. 


-    Zat & At Show

2 DJ's met een unieke feest stemming.
of ze nu bij u in de woonkamer staan of op een groot Evenement. 
Dit duo zorgt voor een onvergetelijke Tijd.

Met de gouden oude van toen tot hits en meezingers van nu. Wij garanderen een top feest. 

 

-       PA ondersteuning.

Speciaal voor bands, artiesten, acts, presentaties, recepties enz.. bieden wij PA ondersteuning. Het is natuurlijk heel leuk om als band op een verjaardag of op een speciale gelegenheid op te treden. Maar u beschikt niet over genoeg vermogen, microfoons en of geluid effecten. Wij bieden u de oplossing.

Neemt u gerust contact met ons op en wij maken graag een afspraak om bij u thuis de mogelijkheden te bespreken. 

Zie onderaan de laatste pagina voor onze contact mogelijkheden. 

 

-       Verlichting.

Enjoy-Sound&Light werkt met duurzame LED verlichting. Met een speciaal computer gestuurd DMX systeem sturen wij onze verlichting aan. Op het gebied van verlichting voeren wij verschillende werkzaamheden uit.

Zo kunnen wij bijvoorbeeld uw huldeging, een monument of een prototype uitlichten zodat deze in het middelpunt komen te staan.

Ook voor uw muziek band kunnen wij  ondersteunen met een licht show. Kortom Enjoy biedt u vele mogelijkheden.

 

 

-       Installatie werkzaamheden.

Wij bieden aan bedrijven, verengingen en of scholen diverse installatie werkzaamheden aan.
U wilt in uw bedrijf een geluid systeem of een licht systeem wat gebruiksvriendelijk is? Wij helpen binnen uw budget om het geschikte apparatuur te vinden en monteren dit voor u. Neem gerust contact op met ons en wij komen bij u langs.        

 

 

 

 

 

 

Opbellen
E-mail